åh herre

Fobi som jag har kommer jag inte kunna somna inatt efter denna länk...
Fyfan.

Sätt på leendet och låtsas som att det är din dröm

Att leva i en fantasivärld, drömma sig bort så hårt att man glömmer bort det mesta om omvärlden, hur den ser ut, funkar, alla lukter, precis allt. Men sen slår klockan 12 och allt man tyckt varit så vackert förvandlas åter till vad det ursprungligen var, stenar och pumpor och ditt vackra yttre blir åter igen trasor. Livet raseras och det enda man kan göra är att bygga upp det igen, sten efter förbannade jävla sten. Långsamt.
Någon gång måste man vakna upp, gå och hämta spaden och begrava drömvärlden, kanske föralltid.

..

Mina ögon ser mer än ytan
mina fingrar känner mer än kyla
mitt förtroende är ärrat
jag skrattar åt allt jag ser
Jag föraktar, det vinner i längden
bakom hatat gömmer sig rädslan
jag har gråtit slut alla tårar
jag trodde, men se på mig nu
Någon slår in spikar i mitt huvud varje natt
vaknar varje morgon, hoppas att spegeln har bytt bild
skriker varje dag ut min längtan till mig själv
jag saknar mig, jag hatar mig, beskyller mig själv för allt
Ta bort mig, jag fryser
vi svartnar, en kolbit
Ta bort mig, jag fryser
vi svartnar, från diamant till kol
Vi famlar runt i grottor
utan lykta, utan ljus
här finns det bara mörker
kan någon visa vägen ut
I tider av förändring
och desperata försök
vi får aldrig veta innan
vad som finns vid nästa krök
Jag kommer till en skiljeväg, jag måste hitta ut
för långt åt fel håll, där finns det inget ljus
allt blir en enda chansning utan början, utan slut
vem fan vet hur jag hamnat här, flyg bort mig härifrån
Ta bort mig, jag fryser
vi svartnar, en kolbit
Ta bort mig, jag fryser
vi svartnar, från diamant till kol

DP <3

Vem kan segla utan vinden
vem kan skrika utan luft
vem kan hata utan ångest
vem kan älska utan lust

Kan du se igenom väggen
kan du höra någons röst
kan du säga till någon annan
att du behöver tröst
den är längre bort än du tror

Jag vill vara luft
Jag vill glömmas bort
Jag vill vara allt
Jag vill kommas ihåg

En enda värld i mörker, en bur av natur
människor som andas utan att veta hur
ett liv kan bli flera och flera kan bli ett
förstår du vad jag menar, det är väl ganska lätt




Tattoo

Var och fyllde i tatueringar idag, så nu ser dom inte ut som skit längre iaf. Dock så var det väl inte det roligaste att höra historier om någon som tatuerat sig och sedan fått en fet infektion i hela tatueringen, dock pga att han hade överdoserat med en massa olja på den, men en sån historia innan man ska lägga sig på bänken var väl inte det roligaste kanske. Fick även höra historier om idioter som drog av skorporna, solade mycket utan skydd osv, men ja, man får väl skylla sig själv då kanske.
Längtar ännu mer till nästa nu när jag suttit under nålen bara några minuter, det kommer, det kommer.
Nu ska jag gå och lägga mig och vänta på mat, att endast äta lite frukost är inte det ultimata har jag märkt, men det är väl så det blir.
Dra balla i grus, hej.


Foto och red. Anna Korsbo, the one and only

Pantad och såld

Drog till Mea runt 5 och var där hela kvällen, suttit och rökt vattenpipa och snackat all night long.
Så himla skönt att bara sitta hos någon med fötterna på jorden, som kan sitta och ta det lugnt utan att det behöver hända en massa hela tiden. Någon man kan prata med om privata saker utan att det behöver lämna rummet efteråt, finns inte många såna människor kvar. Det är tråkigt att de flesta nu för tiden måste lägga en massa krut på att ge pikar och hintar om att man är dålig osv, pga att de egentligen inte gillar sig själv särskilt mycket.
"Men vägen till lycka kommer aldrig vara sick-sack" ta reda på er själva istället för skitsnacket.
<3 guld

nä eller ja

Fixat en massa idag, Mea hängde med som sällskap, sen hängde hon även med hem. Åt mat och gjorde ingenting intressant faktiskt, såg på grimm och drack lite baileys, sen drog vi + emil till leppen (nej jag orkar inte stava till det), riktigt mysigt att sitta där och bara dricka en cider, billigt är det också, om man jämför med alla andra barer som tar monsterpriser för att göra ungdomar fattiga som få.
Jag skrev ett långt och fint inlägg, men datorn bestämde sig för att ta bort det så nej, orkar inte skriva om allt.
Ska kolla på big bang teorin nu, så att säga, för imorn är det avslutning av kursen och sånt måste man ju på, tydligen. Fast ja, det kan väl va lite kul antar jag. Nej nu lät jag jättenegativ till det, men det är jag verkligen inte, haha.
Ger upp hejdå.
GEEE MIIIIIIIG <3<3<3

What can I say

Ska till skolan imorn, börjar halv 9 och slutar halv 5, varför - jo för jag ska lyssna på när andra redovisar sina grupparbeten, men jag har en egen uppgift så jag förstår inte ens varför jag ska sitta där och låtsas vara intresserad, ska dessutom dit på fredag med, räcker inte det ? Tydligen inte.
Tänk att få betalt för att spela datorspel, sjukt värt.. Fast.. Iofs skulla iaf jag bli uttråkad efter någon dag, eller timme. Men ändå. Jag skulle lätt kunna få betalt för att lägga upp massa onödiga statusar på facebook eller nåt, skulle va fint det. Typ som att vi föds utan knäskålar, dessa utvecklas runt 6 års ålder..?
MM give me that.

en miljon indianer

Sitter som på nålar och väntar på svar, varje gång det ringer i mobilen hoppas jag på att det ska vara det jag vill höra, ska dock inte önska och drömma mig bort för mycket, jag kan ju få ett nej.
Idag ska jag skriva hemtenta osv, se om jag får tag på lärarna, sen ska jag till skolan imorn antagligen och prata om hur det blir när kursen är slut och sån skit.
aja, fuck it, ska kolla på true blood en sväng, tjingeling!

Just ja!

Höll på att glömma, råka visst bli så att jag gjorde nåt under helgen..

The ugly truth

  1. Jag tycker det är skitkul att en kompis gråter till Notebook och mobbar honom för det, jag själv kan inte låta bli att böla varje gång jag ser P.s I love you...
  2. Mina naglar växer som ogräs, kan klippa av dem helt och *pooooff* så är dom långa igen.
  3. Jag har väldigt lätt för att förlåta, ibland kanske lite för lätt. Finns personer jag ogillat så mycket att jag vill spotta dem i ansiktet och rulla dem ner för ett stup typ. Men efter ett litet snack med bra förklaringar och ursäktanden hit och dit och då, ja, kan jag starta om.
  4. Jag var hög på min studentbal. Jajemen, pumpad med morfin och folk undrade varför jag blev full på två cider och ett vinglas.. Ja..?
  5. Jag kan gå från att vara blodigt seriös till brutalt oseriös på ett samtal på bara nån sekund.
  6. Jag tror stenhårt på teorin om att det inte är elever som är lata, utan lärarna som lär ut på fel sätt.
  7. Jag vet inte vad jag gör på morgonen, jag är som en zombie, imorse fatta jag inte att Mea åkt hem förän jag luggit och funderat på om hon va på toa eller inte i ungefär 10 minuter, fast att jag sa hejdå och letade busstider åt henne innan hon åkte.
  8. Jag tycker att tatueringar är bland det sexigaste som finns, förstår inte hur man kan leva utan, och jag förstår inte varför det är så himla känsligt, att man måste täcka över när man jobbar osv.. Vi lever väl ändå på 2000-talet och tatueringar har funnits hur länge som helst?
  9. Jag kan sitta i timmar och läsa smarta visdomsord som folk har sagt och skrivit, blir peppad till tusen på att leva.
  10. Ibland funderar jag på om det skulle vara så mycket jobbigare med en bäbis än Bella och Gina, de går omkring och skriker, vill leka, gosa, tar plats osv.. Sen kommer jag på det underbara att jag inte behöver torka bajset ur deras små rumpor.

Btw

Jag måste ju bara tillägga att ni är väldigt patetiska och tragiska som går in på bloggen för att kolla om det står nåt bara för att det är något som hänt.
Goddamn, vill man veta får man fråga.

Suck..

Idag kändes det som att världen vändes upp och ner, kändes som att åka bergochdalbana för magen vände sig ut och in och jag ville bara spy. Visste inte vart jag skulle ta vägen för allt blev så overkligt, för sånt händer inte, det får det inte. Det kan inte.
Suttit tom och inte tänkt på något, för det är bättre än att tänka vad som kan va..
Och då ser man överallt på facebook osv folk som tjatar om att deras liv är så tragiska, för de har inte favoritklänningen till helgen, pojkvännen gör nåt dumt, slut på snus och cigaretter. Och BUHU.
Synd om er, inte.

Tänk er känslan av att få ett telefonsamtal där någon berättar för er att en nära person är borta, helt borta, ingen vet vart, med vem eller något, för det går inte att få tag på personen och ingen har någon som helst ledtråd. Tänk er att höra orden "polisanmäld försvunnen".
, inte förän då kan ni få klaga. Och då är det knappast om så värdelösa saker som sen ändå kommer lösa sig.

Nyktert

Nyktert innan nyår, okej på nyår och nu nyktert hela lovet och denna helg också, kanske ska börja gå på fester med cola istället också och se hur det går..?
Fast naaah, jag mår likadant när jag är trött som när jag är bakis så det är väl skitsamma, enda pluset är att det är billigare när man är nykter, men vem bryr sig om det när man är under 25 egentligen? Man måste ju passa på så länge man kan.
Fast ja, nu ska jag fortsätta min nyktra helg genom att kolla true blood och plugga.
Tjingeling

Usch

Om det är något jag verkligen hatar så är det tjejer som skryter om naglar, äkta eller fejk och så ser naglarna ut som helvete. Jag hittade en bild på google:
Jag sökte på gele naglar och jag hoppas verkligen det är sig själv tjejen gjort det på, naglarna är snea och ser ut att vara formade uppåt och själva målningen av manikyren ska vi inte ens snacka om.
Visst jag är inte världens bästa på att måla manikyr, men jag gör det endast på mig själv och jag tar då inte kort och skryter om vad duktig jag är.
Det finns "manikyrremsor" att köpa tjejer, gör det så slipper man se sånt här.

The game

Du kan leka the blame game så länge du vill och önska att det är alla som gjort fel.
Men när det väl kommer till kritan så kommer du endast stå där ensam och inse dina misstag.
Ibland krävs det inte två för att man ska bråka, det enda som krävs egentligen är att någon ska bli sårad och arg. Och då går det inte att sitta och säga att alla har en roll i detta.
Det bästa man kan göra är att inse vad man gjort och lösa det, hårt jobb att få tillbaka någon, visst. Men bryr man sig så står man ut och står för vad man gjort.
Eller så skiter man i det, men då ska det vara glömt och inte nämnas för någon, annars blir allt bara värre. Ska man spela careless funkar det inte att gå och snacka om saken, right?
Jag har slutat tjaffsa med folk, totalt, för jag har helt enkelt slutat brytt mig om verkligen allt. Varför ska jag lägga ner tid när man aldrig får något tillbaka? Vad är det för mening när folk är så förbannat snabba på att hugga en i ryggen så fort man tittar åt ett annat håll för en sekund. Det går inte att leva och vara rädd för vem nästa är som ska svika, istället ägnar jag bara tid åt mig själv, och någon enstaka som förstår, på riktigt. Resten är meningslöst blurr i vardagen som jag inte ens lägger fokus på, det är därför de stannar som just det, blurr. Jag har tappat hoppet om er helt enkelt, så kallade "vänner".

haha..


Broken

Jag ville att du skulle veta
Att jag älskar sättet du skrattar på
Jag vill hålla dig högt och ta bort din smärta
Jag behåller ditt foto
Jag vet att det gör mig gott
Jag vill hålla dig högt och ta bort din smärta

För jag är förkrossad när jag är ensam
Och jag mår inte bra när du är borta

Du har försvunnit
Du känner inte min närvoro, längre

Det värsta är över nu och vi kan andas igen
Jag vill hålla dig högt. du tar bort min smärta
Det är så mycket kvar att lära
Och ingen kvar för att slåss

Jag är förkrossad när jag öppnat mig
Och det känns inte som jag är stark nog



RSS 2.0